Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm pazari mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı Yangın Merdiveni Kapısı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile dayalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Uzay Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça alıngan davranıyoruz.

Bu nedenle daha faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Report this wiki page